Hinnoittelumalli muuttuu

Uudet tuulet jatkaa puhaltamistaan! Uusien palveluiden myötä pistimme myös Info TV -järjestelmän hinnoittelun uusiksi!

Kirjoittaja
marika
Marika
myyntijohtaja

Mikäli olet uutiskirjeemme tilaaja ja luit edellisen uutiskirjeemme, tiedät jo, että yhdistimme kesän ja syksyn aikana kahden yrityksemme liiketoiminnan, jonka myötä ohjelmistoperheemme kasvoi uusiin mittoihin.

Nyt olemme uudistaneet kokonaan myös jo yli 10 vuotta käytössä olleen Info TV -ohjelmistoperheen, ja siihen liittyvän hinnoittelumallin! 

Hinnoittelumallimme uudistuu ja yhdistyy 1.11.2021 alkaen, jonka myötä myös yritykset pääsevät nauttimaan aiemmin ainoastaan julkishallinnon käytössä olleesta huokeasta hinnoittelumallista! Yritysten lisäksi myös kuntien ja oppilaitosten kannattaa olla korvat höröllä, ja satsata tiedotukseen tänä syksynä.
Uusi hinnoittelumallimme on nimittäin piirun verran vielä aiempaakin hinnoittelua huokeampi.

Perushintojen lisäksi muuttuu myös ylläpitosopimuksen hinnoittelu. Jatkossa saat ohjelmiston ylläpidon edulliseen 19 € hintaan (esityspiste/kk) ohjelmaversiosta riippumatta. Vanhana ylläpitoasiakkaanamme voit halutessasi päivittää ohjelmat haluamiisi ohjelmaversioihin veloituksetta (esim. STD > PRO)!

Ylläpitosopimus on edelleen vapaaehtoinen, ja voit ostaa ohjelmat käyttöösi halutessasi ilman minkäänlaisia lisäkuluja.
Mikäli olet asiakkaamme, mutta ylläpitosopimuksesi ei ole voimassa, voit päivitää sopimuksesi ajantasalle hintaan 985 € (kertamaksu, jonka jälkeen 19 €/kk). Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti.

Hanki siis Info TV -järjestelmä organisaatiosi käyttöön edullisesti kertahankintana (alk. 395,00 €) tai kuukausimaksulla (alk. 19€/kk)!

Pysy menossa mukana ja tilaa uutiskirje tästä!

Terkuin,

Marika

www.fiscal.fi I Fiscal Info TV Facebook I Fiscal Info TV Instagram | Fiscal Info TV Youtube |

Katso yritysesittelyvideomme tästä!

Kirjoittaja
marika
Marika
myyntijohtaja

Lue lisää

digital signage fiscalinfotv helppokäyttöinen INFOTV suomalainen tiedottaminen viestintä taantuma arvot visio fiscalintiimi henkilöesittely info tv info tv -järjestelmä sisäinen tiedottaminen sisäinen viestintä digitalsignage fiscal info tv fiscal info TV -järjestelmä ohjelmistokehitys yrittäjät järjestelmäkehitys ohjelmointi turvassakotona ohjelmistoratkaisut brändinkirkastus hinnoittelu hinnat edullinen koekäyttö ilmainenkoekäyttö karitahanke oulunkaupunki ikäihmiset yhteistyö kaikki
22.5.2021

Mistä kaikki alkoi, osa 2

Mistä kaikki alkoi -blogin toisessa osassa palataan vuoteen 2010.
3.5.2021

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.
29.4.2021

Henkilöesittelyssä Marika

Marikan ensitaipaleet perheyrityksen parissa juontaa oman lapsuudenkodin keittiönpöydän ja postimerkkien liimailun ääreen.
← Edellinen Seuraava →