Fiscal Info TV -ohjelmisto - mistä kaikki alkoi?

Vuonna 2007 olin taas kerran risteyksessä jossa mietin mitä isona tekisin. Yrittäjyyttä oli tuolloin takana melkein 20 vuotta ja kaikki tekemiseni liittyi jotenkin elektroniikkaan ja tietotekniikkaan.

Olimme vuosien aikana jo toimittaneet erilaisia Info TV - ratkaisuja eri valmistajien ohjelmistoilla. Kuitenkaan mieleistä ja ennen kaikkea toimivaa ratkaisua ei ollut eteen tullut ja totesinkin leikilläni "pitikö tämäkin ohjelma kirjoittaa itse..." (Näin oli käynyt monta kertaa aiemminkin urallani, eri ratkaisujen kanssa.)

Loppuvuodesta 2007 päätin sitten kirjoittaa niin helppokäyttöisen Info TV - ohjelmiston kuin mahdollista. Ajatuksena oli (ja on edelleen) ettei käyttäjän tarvitsisi opetella taas uuden vaikean järjestelmän käyttöä, vaan materiaalin laittaminen järjestelmään käy nopeasti ja tehokkaasti oman työn ohessa. Tämän vuoksi päätin kirjoittaa ohjelman Windows-käyttöjärjestelmälle ja jotta ohjelma olisi 110 % Windows yhteensopiva, päätin toteuttaa sen kirjoittamisen Microsoftin Visual Studiolla. En ollut, ennen tätä, tuota ohjelmaa käyttänyt.

Annoin itselleni 20 kuukautta aikaa tähän haasteeseen.
Ensimmäiset ohjelmaversiot valmistuivat kuitenkin jo 10 kuukautta aloituksesta, jonka lisäksi kaksi kuukautta testausta ja hienosäätöä… Toimitukset voitiin aloittaa!

Markkinoinnin aloitimme 7.1.2009. Kahdeksan kuukautta ennen itse asettamaani takarajaa ja ensimmäiset ohjelmat myytiin jo helmikuussa 2009.

Tässä pintaraapaisu Fiscal Info TV – järjestelmän luomistyöhön. Tarkoitus olisi kirjoittaa näitä blogitekstejä tuotteeseemme, alaan sekä ylipäätään yrittäjyyteen liittyen tasaisin väliajoin.

Kiitos kun luit,
Mika

Ps. Liity postituslistallemme, mikäli haluat tietää kun uusi postaus on julkaistu.