Mistä kaikki alkoi?

Mistä kaikki alkoi?

Vuonna 2007 olin taas kerran risteyksessä jossa mietin mitä isona tekisin. Yrittäjyyttä oli tuolloin takana melkein 20 vuotta ja kaikki tekemiseni liittyi jotenkin elektroniikkaan ja tietotekniikkaan.

Olimme vuosien aikana jo toimittaneet erilaisia Info TV - ratkaisuja eri valmistajien ohjelmistoilla. Kuitenkaan mieleistä ja ennen kaikkea toimivaa ratkaisua ei ollut eteen tullut ja totesinkin leikilläni "pitikö tämäkin ohjelma kirjoittaa itse..."
Näin oli käynyt monta kertaa aiemminkin urallani, eri ratkaisujen kanssa.

Loppuvuodesta 2007 päätin sitten aloittaa niin helppokäyttöisen Info TV - ohjelmiston kirjoittamisen kuin mahdollista. Ajatuksena oli (ja on edelleen) ettei käyttäjän tarvitsisi opetella taas uuden vaikean järjestelmän käyttöä, vaan että materiaalin laittaminen järjestelmään kävisi nopeasti ja tehokkaasti oman työn ohessa.
Tämän vuoksi päätin kirjoittaa ohjelman Windows-käyttöjärjestelmälle ja jotta ohjelma olisi 100% Windows yhteensopiva, päätin toteuttaa sen kirjoittamisen Microsoftin Visual Studiolla. En ollut ennen tätä, tuota ohjelmaa käyttänyt.

Annoin itselleni kaksikymmentä kuukautta aikaa tähän haasteeseen.
Ensimmäiset ohjelmaversiot valmistuivat kuitenkin jo kymmenen kuukautta aloituksesta, jonka lisäksi testasimme ja hienosäädimme ohjelmistoa kaksi kuukautta. Toimitukset voitiin aloittaa!

Aloitimme markkinoinnin 7.1.2009. Kahdeksan kuukautta ennen itse asettamaani takarajaa. Ensimmäiset ohjelmat myytiin helmikuussa 2009.

Tässä pintaraapaisu Fiscal Info TV – järjestelmän luomistyöhön.
Tarkoitus olisi kirjoittaa näitä blogitekstejä tuotteeseemme, alaan sekä ylipäätään yrittäjyyteen liittyen tasaisin väliajoin.

Kiitos kun luit,
Mika

Ps. Liity postituslistallemme osoitteessa info@fiscal.fi, mikäli haluat tietää lisää matkastamme