Fiscal yrityksenä

Fiscal on tietotekniikan ammattilainen, joka tarjoaa verkkoratkaisut, monipuoliset ohjelmointipalvelut, raportoinnin, budjetoinnin ja suunnittelun – luotettavasti, varmasti ja pitkällä kokemuksella.
Fiscalin osaaminen rakentuu myös kokemukseen tietokoneiden ja elektroniikkalaitteiden huollosta, valmistuksesta ja myynnistä.

Mitä Fiscal tekee?

Fiscalin tuoteperheen ydin on Digital Signage System, eli Info TV –järjestelmä.
Järjestelmän tarkoitus on välittää digitaalisesti informaatiota ja mainoksia siten, että hallinta tapahtuu yhdestä paikasta ja esityspaikat voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Riittää, että laitteet on liitetty Internetiin (yrityksen sisäisessä käytössä riittää usein pelkkä intranet-liityntä).

Järjestelmän historiaa

Fiscal Info TV -kokonaisuuden kehittäminen alkoi vuonna 2007. Ensimmäinen kaupallinen versio julkaistiin loppuvuodesta 2008 ja markkinointi aloitettiin tammikuussa 2009.
Ohjelmiston kehitystyö on jatkuvaa. Haluamme pysyä alamme kehityksen kärjessä ja julkaisemme vuosittain uusia ominaisuuksia sekä kehitämme ohjelmistoa entistä käyttäjäystävällisemmäksi.
Asiakkaat hyötyvät myös erikoisosaamisestamme, tästä esimerkkinä tuotteet: Fiscal-raportointi ja tietovarastointipalvelut.
Yhdistämällä nämä palvelut Info TV –järjestelmään voidaan epämääräiset numerosarjat muuttaa hetkessä graafisiksi, helposti ymmärrettäviksi esityksiksi Info TV –näytöllä.

Fiscalin arvot

Fiscal -ohjelmat on suunniteltu ja tehty Suomessa ja tästä vakuutena meillä on Avainlippu.
Ostaessaan Avainlippu-tuotteen voi asiakas olla varma siitä, että tukee suomalaista työtä. Olemme paitsi suomalainen yritys, myös yritys jonka tuotteet valmistetaan Suomessa. Fiscalilla avainlippu viestii korkeasta moraalista. Hankimme Avainlippu -tunnuksen kertomaan, että me noudatamme Suomen lakeja ja työehtoja.

Ei määrä, vaan laatu

Fiscalilla laatu korvaa määrän. Henkilökuntamme on asiansa osaavaa ja vastuullista. Lämminhenkinen ja palvelualtis tiimimme on aina valmiina kuuntelemaan.
Asiakkaanamme on helppo olla, koska kysymyksiisi vastaa aina ihminen. Henkilö, joka on mahdollisesti sinulle jo ennestään tuttu, tuntee yrityksesi ja tietää tarpeesi. Fiscalin tekninen tuki palvelee sinua henkilökohtaisesti 24/7. Saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kellonajasta riippumatta.