Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä?

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä?

Olemme toimineet Info TV -järjestelmä markkinoilla aika tarkalleen päivälleen nyt noin kaksitoista vuotta.
Sitä ennen yrityksemme toiminta keskittyi ohjelmoinnin puolella taloushallinnollisiin ja toiminnanohjauksellisiin ratkaisuihin, jonka lisäksi toinen vahva työnsarka 2000-luvun alkupuolella oli tietokoneiden kokoonpano erään yrityksen alihankkijana. 

Kuten Mikan aiemmista postauksista on käynytkin ilmi, punainen lanka Info TV -järjestelmä kehityksessä on koko ajan ollut kirkkaasti helppokäyttöisyys.
Helppokäyttöisyys  on elinehto, kun halutaan viestiä tehokkaasti muun työn ohessa.
Toiset puhuu viestinnästä ja toiset tiedottamisesta. Sisäisestä tai ulkoisesta.
Yhtä kaikki, kyseessä on todella tärkeässä roolissa oleva asia organisaation koosta riippumatta. 

En ole vielä tämän reilun yksitoista vuotta kestäneen “Info TV -urani” aikana törmännyt yhteenkään asiakkaaseen, jolla olisi palkattu henkilö yksin Info TV -järjestelmällä tapahtuvaa tiedottamista hoitamaan.
Vaikka tiedottamiseen ja viestintään liittyvää keskustelua käydään koko ajan enenevimmissä määrin, ja aihe on tunnustettu yhdeksi tärkeämmistä aiheista liiketoiminnan kehittämisen kannalta monenkin eri median toimesta, Info TV -järjestelmän sisällön päivittäminen hoidetaan kuitenkin yleensä muun työn ohessa, usein todella vähäisillä resursseilla.
Siksi kunnia-asiamme on kehittää sellaista Info TV -järjestelmää, jota käyttäjä voi helposti päivittää muun työnsä ohessa, joutumatta opettelemaan uusien ohjelmien, tai haastavan erillisen editorin käyttöä.

Järjestelmämme tukee noin viittäkymmentä eri tiedostomuotoa. Tämän lisäksi olemme tuoneet liudan muita, tarpeellisiksi katsottuja ominaisuuksia asiakkaidemme työtä ja viestintää helpottamaan.
Useat järjestelmän ominaisuudet on kehitetty asiakkailtamme saatujen kehitysideoiden pohjalta. 
Lue lisää ohjelmien välisistä eroavaisuuksista tästä.


Info TV -järjestelmämme avulla pystyt ketterästi käyttämään organisaatiosi muuhun viestintään jo valmiiksi suunniteltua materiaalia. Tiedostomuototuki on niin laaja, että alunperin muuhun käyttöön tuotettu materiaali käy järjestelmän esityslistalle yleensä sellaisenaan.
Info TV -järjestelmämme tiedostomuototukineen ja ajastuksineen on joskus suomen helppokäyttöisimmäksikin tituleerattu avainlipputuote.
Käyttöympäristö voidaan määritellä esimerkiksi niin, että varsinaisen päivittäjän ei tarvitse huolehtia kun haluamiensa tiedostojen siirtämisestä ennalta määrättyyn tiettyyn hakemistoon esim. oman tietokoneensa työpöydällä.
Esimerkiksi useamman oppilaitoksen ruokalan henkilökunta käyttää tätä ominaisuutta ruokalistan julkaisemiseen Info näytöille. Ruokalista on jaetussa kansiossa tietokoneen työpöydällä, johon keittiön henkilökunta muokkaa tarvittavat muutokset . Kun tiedosto tallennetaan (esim. Word), päivittyy se Info näytöille, kansiolle annetun esitysajan mukaisesti.

Paljon olemme saaneet kiitosta myös ominaisuudesta, jossa voit käyttää sisällön hallinnassa halutessasi vaikkapa Google Driveä!
Google Drive (tai vaikkapa MS One Drive) mahdollistaa usemman käyttäjän helppoakin helpomman käyttökokemuksen.
Käyttäjä, jolla on pääsy Info TV -järjestelmän pilvipalvelun sisältökansioon, lisää vain kansioon haluamansa tiedostot, jonka jälkeen ne esitetään järjestelmän esityslistalla, ennalta määritellyn esitysajan puitteissa.
Järjestelmä synkronisoi pilvikansion paikallisesti, jolloin tiedonsiirto tapahtuu ainoastaan silloin kun
kansion sisältöä on päivitetty, eli jatkuvasta tiedonsiirrosta organisaation tietoverkossakaan ei tarvitse olla huolissaan.

Pyrin kirjoittelemaan “auki” järjestelmän tekniikkaan, ominaisuuksiin ja kokemuksiin liittyvää “atkjargonia” ihan kansankielellä. Info TV -järjestelmän avulla parannat hetkessä yrityksesi tai oppilaitoksesi viestintää mullistavalla tavalla.
Luot parempaa ja laadukasta vuorovaikutusta henkilökunnan välillä ja viestit nopeasti mahdollisissa poikkeustilanteissa. 
Myös mahdolliset poikkeustiedotteet saadaan halutuille näytöille automaattisesti suoraan organisaation toisista järjestelmistä. Tällaisia voi olla esimerkiksi tulipalo, ilkivalta tai vaikkapa katkos tuotannossa.

En halua, että satsaus parempaan tiedonkulkuun jää foliohattuteorioiden tai muiden mysteerien vuoksi  tekemättä. Kyse on kuitenkin aika simppelistä asiasta.

Marika Kumpulainen
johtaja,
myynti ja myynnin kehitys

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *