Henkilöesittelyssä, Minna

Henkilöesittelyssä, Minna

KUKA

Minna Kumpulainen, 56, perheen äiti 

MIKSI JA MILLOIN

Fiscal on ollut elämässäni läheisesti sen syntyhetkestä (vuodesta 1998) lähtien.
Tein pitkän työuran vieraan palveluksessa, ollen samalla henkisenä ja vähän käytännön tukenakin myös yritystoiminnassa.
Lopulta useiden vuosien kypsyttämänä irtisanouduin vanhasta työstäni vuonna 2014, ja siirryin kokoaikaisesti perheyrityksen palvelukseen. Se oli kaikella muotoa paras päätös pitkään aikaan.

Fiscalilla työhöni kuuluvat monenlaiset taloushallinnon tehtävät, mm. laskutus, reskontra, ym. toimistohommat. Lisäksi toimin ”assarina” info TV –järjestelmien asennustöissä.
Työtäni hoidan kotitoimistolta käsin, joten päivän aikataulu on omissa käsissäni, eikä työmatkoihin kulu aikaa. Tuosta jaksan vieläkin iloita melkeinpä päivittäin, koska siinä on niin suuri ero entiseen työelämääni!

VAIHEET JA KOULUTUS

– merkonomin tutkinto 1984
– toimistotyöntekijänä/etuuskäsittelijänä 1985 – 2013
– Fiscalilla 2014 alkaen

PERHE JA HARRASTUKSET

Muutama vuosi sitten palasin juurilleni, kun muutimme Mikan kanssa syntymäkuntaani Utajärvelle. Kymmeniä vuosia Oulussa asuttuani en ollut varma kotiutumisestani maaseudulle. Epävarmuus on kuitenkin hälvennyt ja olen aivan tyytyväinen maalaistyttö jälleen. Ihanaa on välillä pistäytyä ”maalikylillä” ihmisvilinässä ja työmatkoilla ympäri Suomen. Luontoon pääsee liikkumaan kotiovelta, siitä pitää huolen nelijalkainen karvaturri ”Veikko”. Ulkoliikunnan lisäksi harrastan joogaa, pilatesta, käsitöitä ym. askarteluja.

NYT

Jatkan edelleen assarin hommia Fiscalilla, nautin lisääntyvästä valosta ja odotan korona-ahdingon väistymistä, että päästään taas tapaamaan ystäviä ja tanssimaan kesälavoille! 

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Minna