Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.

Kirjoittaja
marika
Marika
myyntijohtaja

Suomen helppokäyttöisimmän Info TV -järjestelmän avulla palautat yrityksesi resurssit liiketoimintasi ydintekemiseen

Yrityksemme liikeidea on Info TV -ohjelmiston (Digital Signage) valmistus, markkinointi ja myynti. Ohjelmistokokonaisuus sisältää kolme ohjelmaa: Fiscal Media Player, Fiscal Media Manager ja Fiscal Media Server -ohjelmat. Ohjelmista on useita eri versioita. 
Info TV järjestelmän lisäksi erikoisosaamisemme piiriin kuuluvat mm. erilaiset verkkoratkaisut ja ohjelmointi eri kielillä eri alustoille.

Tavoitteenamme on ja on ollut, luoda suomen helppokäyttöisin ja käyttäjäystävällisin Info TV -järjestelmä. Fiscal Info TV -järjestelmää käytetään laajasti julkisen sektorin kohteissa (kuten oppilaitokset ja kunnat), sekä keskisuurissa ja suurissa yrityksissä (kuten tehtaat). 

Fiscal Info TV -järjestelmä on 100% suomalainen, oman kehitystyömme tulos. Ohjelmiston kehitystyö (=koodaus) aloitettiin vuonna 2007, ja vuonna 2008 julkaistiin ensimmäinen kaupallinen versio. Vuonna 2009 pääsimme aloittamaan tuotteen markkinoinnin ja myynnin. Kehitystyötä tehdään jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia julkaistaan säännöllisesti arviolta 3–5 kpl vuodessa.

Pienenä ketteränä perheyrityksenä pystymme vastaamaan mitä erikoisempiin haasteisiin. Yrittäjyys näkyy sataprosenttisena sitoutumisena asiakasprojekteihin vuosiksi eteenpäin, josta syystä olemmekin vakiinnuttaneet asemamme Info TV -markkinoilla viimeisen vuosikymmenen aikana. Asiakkaamme luottaa suomalaiseen osaamiseen, kehitystyöhön sekä siihen, että pystymme räätälöimään heidän tarpeeseensa juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisyys on ”punainen lanka” ohjelmiston kehitystyössä. Helppokäyttöisen Info TV -järjestelmän myötä pyrimme säästämään asiakasyritystemme resursseja ja olemaan apuna niiden kohdentamisessa yrityksen ydintehtäviin, jolloin yrityksen tulos ja kannattavuus paranee.

Arvoista luotettavuus kuvaa sitoutumista asiakasprojekteihin vuosiksi eteenpäin. Olemme asiakkaidemme tukena ja aina tavoitettavissa. Tekninen tukemme palvelee 24/7 ja vasteaika vuonna 2020 oli lyhimmillään alle 2 min asiakkaan yhteydenotosta ongelman ratkaisuun. Puheluihin vastaa robotin sijaan aina ihminen, joka on todennäköisesti asiakkaalle entuudestaan tuttu.

Rehellisyys kuvastaa ammattitaitoamme ehkä selkeimmällä mahdollisella tavalla. Uskallamme olla eri mieltä, hienot visiot ei valitettavasti aina kohtaa todellisuutta. Kerromme asiakkaalle aidon näkemyksemme suunnitellun hankkeen järkevyydestä, vaikka se tarkoittaisi menetettyä kauppaa.

Asiakaslähtöisyys on yksi suurimmista tekijöistä, jonka avulla erotumme muista alalla toimivista kollegoista. Koska Info TV -ohjelmisto on itse kehittämämme tuote, pystymme räätälöimään asiakkaalle tarvittaessa juuri heidän näköisensä ratkaisun. Tämä on tarkoittanut usein esimerkiksi uusien ominaisuuksien tuomista osaksi järjestelmää.

Avainlippu kertoo laadukkuudesta sekä korkeasta moraalista. Hankkiessaan avainlipputuotteen asiakas tietää tukevansa suomalaista työtä. Meillä sekä yritys että tuotteet ovat suomalaisia. Avainlippu todistaa kotimaisuuden.

Marika

Kirjoittaja
marika
Marika
myyntijohtaja

Lue lisää

digital signage fiscalinfotv helppokäyttöinen INFOTV suomalainen tiedottaminen viestintä taantuma arvot visio fiscalintiimi henkilöesittely info tv info tv -järjestelmä sisäinen tiedottaminen sisäinen viestintä digitalsignage fiscal info tv fiscal info TV -järjestelmä ohjelmistokehitys yrittäjät järjestelmäkehitys ohjelmointi turvassakotona ohjelmistoratkaisut brändinkirkastus hinnoittelu hinnat edullinen koekäyttö ilmainenkoekäyttö karitahanke oulunkaupunki ikäihmiset yhteistyö kaikki
22.5.2021

Mistä kaikki alkoi, osa 2

Mistä kaikki alkoi -blogin toisessa osassa palataan vuoteen 2010.
3.5.2021

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.
29.4.2021

Henkilöesittelyssä Marika

Marikan ensitaipaleet perheyrityksen parissa juontaa oman lapsuudenkodin keittiönpöydän ja postimerkkien liimailun ääreen.
← Edellinen Seuraava →