Infonäyttö tekee sisäisestä viestinnästä mutkatonta

Mitä kookkaampi organisaatio, sitä suurempia sisäisen viestinnän haasteet yleensä ovat. Kun työntekijät ovat hajautuneet useisiin eri yksiköihin, jotka saattava sijaita hyvinkin kaukana toisistaan, on tiedon siirto paikasta toiseen vaikeaa. Intranet ja muut sähköiset viestintävälineet tarjoavat moniin tilanteisiin ratkaisuja – mutta kuinka tiedotus voidaan hoitaa yrityksissä, jossa työntekijät eivät istu koko päivää näyttöpäätteen äärellä?

Ratkaisu moniin sisäisen tiedotuksen haasteisiin on infonäyttö, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi henkilökunnan aulaan, kahvihuoneeseen tai muuhun henkilökunnalle varattuun tilaan. Kaikkia organisaation infonäyttöjä voidaan päivittää yhdeltä tietokoneelta käsin.

Infonäyttö korvaa perinteisen ilmoitustaulun


Infonäyttö on ennen kaikkea perinteisen ilmoitustaulun korvaaja – keskeisin ero on se, että perinteiselle ilmoitustaululle tiedotteet on kuljetettava itse, kun taas infonäyttöä voidaan hallita yhdestä pisteestä käsin. Teidän ei siis tarvitse käydä paikan päällä muuttamassa jokaisen infonäytön tietoja, vaan kaikkia käytössä olevia näyttöjä voidaan hallita yhdellä kertaa. Tästä johtuen infonäyttö on suosittu ratkaisu erityisesti suurissa tehtaissa, joissa välimatkat voivat olla pitkiä ja joissa työntekijät ovat intranetin ulottumattomissa.

"Infonäyttö on suosittu ratkaisu suurissa tehtaissa,
joissa välimatkat voivat olla pitkiä ja joissa työntekijät ovat intranetin ulottumattomissa."Infonäyttöä voidaan käyttää myös asiakastiedotukseen


Infonäyttö toimii erinomaisesti tiedotukseen myös asiakastiloissa – esimerkiksi sairaaloiden ja terveyskeskusten odotushuoneissa, kirjastoissa, virastoissa, kauppakeskuksissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Tiedon päivittäminen on helppoa ja nopeaa, eikä vanhentunut tai virheellinen tieto pääse aiheuttamaan sekaannusta tai hämmennystä asiakkaissa.

Info TV -ohjelmisto on toimiva valinta infonäyttöön


Kehittämämme Info TV -ohjelmisto sopii erinomaisesti niin julkisten tahojen kuin yritystenkin sisäiseen tiedottamiseen. Myymme ohjelmistolisenssiä sellaisenaan, mutta toimitamme tarpeen mukaan myös digitaaliset näytöt ja tietokoneet, joilla näyttöjä hallinnoidaan.

Info TV -ohjelmisto eroaa monista kilpailijoistaan ennen kaikkea helppokäyttöisyydellään: se tukee yli 50 eri tiedostomuotoa, ja siksi tiedotteiden vaihtaminen näyttöihin käy vaivattomasti. Tarjoamme lisäksi poikkeuksellisen luotettavan ja nopean tukipalvelun, josta saat apua infonäytön käyttöön nopeasti. Ratkaisemme useimmat ongelmat vain muutamassa minuutissa tukipyynnön vastaanottamisesta.

Kiinnostuitko infonäytön eduista? Teemme mielellämme tarpeisiinne sopivan tarjouksen.

Ota yhteyttä!