Mainosnäyttö liiketilaan

Mainosnäyttö sopii markkinointiin ja hinnastosta tiedotukseen liiketilassa

Mainosnäyttö sopii erinomaisesti niin suuriin kuin pieniinkin myymälöihin esimerkiksi hinnastojen ja erikoistarjousten esittämiseen. 
Sen etuja ovat erityisesti helppo päivitettävyys, roskattomuus ja siisteys – ei enää repsottavia ja tahraisia paperihinnastoja! 
Mainosnäyttö on myös visuaalisesti näyttävä ratkaisu, jolla voit toistaa halutessasi myös liikkuvaa kuvaa.

Mainosnäytöllä korvaat paperiset hinnastot ja seinään teipattavat ilmoitukset

 

Hinnaston tai tuotetarjouksen ripustaminen liiketilan seinälle on periaatteessa helppoa: tarvittavat tekstit kirjoitetaan tai tulostetaan paperille ja teipataan seinään. Itse askarrellut hinnastot kuitenkin rispaantuvat ja alkavat repsottaa nopeasti, eivätkä ne anna yrityksestäsi huoliteltua kuvaa. Painossa teetetyt, laminoidut hinnastot ja tarjouskyltit ovat puolestaan usein hintavia, ja niiden toimittaminen vie yleensä oman aikansa. 

 

On kuitenkin olemassa nopea, käytännöllinen ja siisti tapa ratkaista liiketilan ilmoitustarpeet: digitaalinen mainosnäyttö. Se sopii erinomaisesti muun muassa pienten ja suurempienkin myymälöiden, kampaajien ja kosmetologien, huoltamoiden, kahviloiden ja ravintoloiden sekä lukemattomien muiden liiketilojen markkinointiin. 

 

Mainosnäytön etuja: helppous ja siisteys

 

Digitaalista mainosnäyttöä on helppo ja nopea päivittää. Voit tehdä hinnastoista ja tarjousilmoituksista juuri sen näköisiä kuin haluat ja päivittää niitä silloin kun sinulle sopii. Näyttävillä ja visuaalisesti huolitelluilla mainosnäytön ilmoituksilla voit kiinnittää asiakkaasi huomion ja saada arvokasta lisämyyntiä. Myyntitiski ei täyty repaleisista ja epäsiisteistä hinnastopapereista, vaan koko tuotevalikoima hintoineen on siististi esillä digitaalisella mainosnäytöllä.

 

Sijoita mainosnäyttö ikkunaan tai myyntitiskin yhteyteen

 

Monissa liiketiloissa loogisin sijoituspaikka mainosnäytölle on myyntitiskin yhteydessä. Tämä pätee erityisesti niihin tapauksiin, joissa näyttöä käytetään hinnaston esittelyyn. Voit sijoittaa mainosnäytön myös esimerkiksi liiketilan ikkunaan viestimään tarjouksistasi tai hinnastosta suoraan liiketilan julkisivussa. Monissa tapauksissa mainosnäyttöjä on syytä asentaa useita. Tämä ei tee näyttöjen hallinnasta lainkaan monimutkaisempaa: voit hallita kutakin näyttöä kätevästi yhdeltä tietokoneelta käsin.

 

Miksi valita mainosnäyttöön Info TV -ohjelmisto?

 

Ohjelmistomme eroaa monien kilpailijoidemme tuotteista helppoudessaan. Info TV -ohjelmamme tukee yli 50 tiedostomuotoa. Sopivan tiedostomuodon lisäksi riittää, että esitettävässä materiaalissa on oikea resoluutio ja kuvasuhde. Näytöllä voidaan pyörittää kuvan lisäksi myös videoita. 

 

Meiltä saatte Info TV -järjestelmät valmiina pakettina, johon kuuluu sekä ohjelmisto että näyttö, jolla materiaali esitetään. Tarvittaessa saatte meiltä myös näyttöjen hallinnointiin tarvittavan tietokoneen, mikäli liiketilassa ei valmiiksi ole tietokonetta. 

 

Kysy lisää mainosnäytöstä tai pyydä tarjous!

 

Kiinnostuitko mainosnäytöstä? Teemme mielellämme yrityksellesi sopivan tarjouksen digitaalisista mainosnäytöistä.