Ominaisuudet

Valitse helppokäyttöinen Fiscal Info TV -järjestelmä

Fiscal Info TV –järjestelmä on suomalainen digitaalisen informaation ja myymälämainonnan esittämiseen kehitetty Windows-pohjainen avainlipputuote. 

Järjestelmä on kehitetty uusimmalla .NET-tekniikalla, joka mahdollistaa viimeisimpien tekniikoiden hyödyntämisen. 
Fiscal Info TV -järjestelmällä voidaan rakentaa monipuolisia Info TV -kokonaisuuksia yritysten sisäiseen viestintään, kauppakeskuksiin, myymälöihin, oppilaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin.

Miksi Fiscal on oikea valinta?

Fiscalin helppokäyttöisellä ohjelmistolla aineistoa ei muokata lainkaan. Kun käyttäjä haluaa julkaista kuvan, videon tai asiakirjan nähtäväksi esim. yrityksen toimitiloissa, tarvitsee hänen tehdä vain kolme valintaa:

1. Milloin hän haluaa informaation näkyvän? 
2. Missä hän haluaa informaation näkyvän? 
3. Mitä informaatiota hän haluaa näyttää? 

Muutokset näkyvät noin minuutin kuluttua valintojen tallentamisesta.

Lue lisää ohjelmaversioiden välisistä eroista tästä!

Helppokäyttöinen

Fiscal Info TV –järjestelmän käyttö on erittäin helppoa: haluttu informaatio tai mainokset näytetään haluttuna aikana valituissa kohteissa. Kohteet voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Käyttäjän tehtävä on ainoastaan valita näytettävä sisältö.

Saumaton toimintavarmuus

Fiscal -ohjelmat ovat läpäisseet useita Windows -yhteensopivuustestejä (mm. Microsoft ja Veritest). Säännöllinen testaaminen mahdollistaa järjestelmän liittämisen saumattomasti yrityksen Windows -toimialueeseen tai työryhmään. Fiscal Info TV –järjestelmää voidaan hallita yhtä helposti kuin muita verkossa olevia Windows -tietokoneita.

Monipuolinen

Fiscal Info TV -järjestelmä näyttää yleisimpiä tiedostomuotoja, jotka soveltuvat sellaisenaan käytettäväksi Fiscal Info TV -järjestelmässä. Järjestelmä ei tee tiedostomuunnoksia, joten materiaalien taso säilyy alkuperäisenä.

Kustannustehokas

Järjestelmä toimii Windows 7, Windows 8, Windows 10, Vista, 8 ja 2008 -käyttöjärjestelmissä, eikä käyttö ja ylläpito vaadi erikoisosaamista. Vakiintuneiden komponenttien käytön ansiosta Fiscal Info TV -järjestelmä on myös kustannustehokas. Fiscal Info TV -järjestelmän käyttö on erittäin helppoa. Riittää, kun valitset haluamasi tiedostot ja lisäät ne järjestelmän esityslistaan. Järjestelmä lähettää tiedostot valitsemillesi näytöille, jotka näyttävät koostetun esityksen haluttuna ajankohtana, paikallisesti.

Ei tiedostomuunnoksia

Fiscal Info TV -järjestelmässä on tuki noin viidellekymmenelle eri tiedostomuodolle (mm. kuvatiedostot, multimediatiedostot, www -sivustot, paikalliset html -tiedostot, flash ja powerpoint -tiedostot). Lisäksi järjestelmässä on tuki kosketusnäytölle, liiketunnistukselle, streamatun videon ja flashin katselulle, taustakuvan vaihdolle, yksittäisen tiedoston aikarajaukselle, yksittäisen playerin rajaukselle sekä tickertextille.

Turvallinen valinta

Fiscal Info TV –järjestelmä on tietoturvallinen, koska järjestelmän ohjelmat hyväksyvät yhteydet vain toisiltaan. Ohjelmiston käyttö vaatii aina salasanan ja tiedonsiirto ohjelmistossa on kryptattu.

Fiscal Info TV-järjestelmä perustuu TCP/IP-pohjaiseen tiedonsiirtoon ja järjestelmä voidaan rakentaa LAN-, Intranet- tai Internet-verkkoon tai niiden yhdistelmiin. Järjestelmä välittää digitaalisesti informaatiota ja mainoksia siten, että hallinta tapahtuu yhdestä paikasta ja esityspaikat voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Riittää että laitteet on liitetty Internetiin (yrityksen sisäisessä käytössä riittää usein pelkkä Intranet-liityntä).

Jaettu kansio

Info TV -esityksiä voidaan hallita jopa käyttämättä Fiscal -ohjelmia: järjestelmä mahdollistaa tiedostojen esittämisen jaetuista kansioista yhdellä viittauksella.

Henkilöhälytys

Fiscal Info TV -järjestelmässä on henkilöhälytys (Fiscal Alert)-toiminto, jolla voidaan ohjata tieto esimerkiksi palohälytyksestä ennalta määritellyille Info -näytöille, tai vaikka opettajien työasemille. Myös laajemmat hälytysratkaisut on mahdollista liittää osaksi Info-järjestelmää Capricode-hälytysjärjestelmäyhteistyöllä.