Fiscal -palvelut

Fiscal raportointi -ja tietovarastointipalvelut

Raportointitarpeiden määrittely, tietovaraston suunnittelu ja toteutus, raporttien määrittely -ja toteutus ja järjestelmän oikeusmäärittelyt.

Budjetointi -ja suunnittelupalvelut

Budjetointi-,suunnittelu ja ennustamistarpeiden määrittely, suunnittelumallien määrittely, käyttöliittymäsovellusten suunnittelu, toteutus ja järjestelmän oikeusmäärittelyt.

Asennuspalvelut

Toimitamme räätälöityjä avaimet käteen -ratkaisuja, juuri niinkuin sinä haluat. Asennus järjestetään tarvittaessa sovittuna ajankohtana, asiakkaan laatiman aikataulun mukaisesti.

Koulutuspalvelut

Asiantunteva henkilökuntamme tasoittaa tiesi Info TV-järjestelmän käyttöön joko yrityksessäsi paikanpäällä tai etäkoulutuspalvelumme avulla. Juuri niinkuin itse haluat.

Fiscal-serverihotelli

Palveluntarjoaja perustaa asiakkaalle palvelimen internetiin, jossa on asennettuna Fiscal Media Server ohjelmisto. Asiakas pystyy käyttämään Fiscal Media Server ohjelmaa palvelun kautta. Palvelimen muut mahdolliset ominaisuudet eivät ole asiakkaan käytettävissä. Palveluntarjoaja huolehtii varmuuskopioinnista, sekä päivittää automaattisesti palveluun aina uusimman ohjelmaversion.

Fiscal-palveluhotelli

Palveluntarjoaja perustaa asiakkaalle palvelimen internetiin, jossa on asennettuna Fiscal Media Server ohjelmisto. Palveluntarjoaja muodostaa kalenterin asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti ja siirtää asiakkaan palveluntarjoajalle toimittaman aineiston. Asiakkaalle ei toimiteta tunnuksia palveluun ja palvelimen muut mahdolliset ominaisuudet eivät ole asiakkaan käytettävissä. Palveluntarjoaja huolehtii varmuuskopioinnista sekä päivittää automaattisesti palveluun aina uusimman ohjelmaversion. Sopimus on määräaikainen 3 vuotta, jonka jälkeen se jatkuu vuoden kerrallaan.

Ylläpito

Asiakas voi tehdä halutessaan ylläpitosopimuksen Fiscal Info TV -järjestelmän käytöstä.

Kuukausimaksu

Fiscal Total! - nyt laitteet ja ohjelmat kuukausimaksulla.

Leasing

Fiscal Info TV -järjestelmä -tuotteet on mahdollista hankkia leasing-yhtiön välityksellä.