Tuotteet

Ydintuotteemme on

Fiscal Info TV -järjestelmä

Info TV –järjestelmän avulla voidaan kehittää tiedonkulkua, markkinointia ja viihtyvyyttä niin yrityksissä kuin julkisissa tiloissa. Helppokäyttöisen järjestelmän tekniset ominaisuudet ovat testattuja ja laatua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Fiscal Info TV -järjestelmä koostuu kolmesta eri ohjelmasta (Fiscal Media Player, Fiscal Media Manager ja Fiscal Media Server), joista kustakin on saatavana erilaisia versioita asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita täydentämään.
Ohjelmistolle on myönnetty avainlipputunnus vuonna 2009 tunnustuksena suomalaisesta (100 %) työstä.

Tarpeestasi riippuen voit hankkia meiltä ainoastaan ohjelmiston ja käyttää olemassa olevia laitteitasi järjestelmän rakentamisessa, tai koko järjestelmän laitteineen Avaimet-käteen toimituksena, paikoilleen asennettuna.
Kummassakin tapauksessa tekninen tukemme vastaan kysymyksiin ja on apuna järjestelmän käyttöönotossa ja muissa järjestelmän toimintaan liittyvissä asioissa.
Päätä itse
, minkälaisen kokonaisuuden haluat tuotteista sekä palveluista rakentaa.

Toteutettuja ratkaisuvaihtoehtoja:

– Asiakas hankkii ainoastaan ohjelmat Fiscalilta. Asiakas käyttää olemassaolevia laitteita tai hankkii ne itse 

– Asiakas hankkii ohjelmat sekä Esitys PC -tietokoneet (valmiiksi konfiguroituna ja kaikki tarvittavat ohjelmat esiasennettuina) Fiscalilta, käyttäen muutoin olemassaolevia laitteitaan (esim. näytöt. seinäkiinnikkeet jne.), tai  hankkimalla ne itse

– Asiakas hankkii ohjelmat sekä näytöt Fiscalilta. Ohjelmat asennetaan asiakkaalta valmiina löytyviin tietokoneisiin, 

– Asiakas hankkii koko järjestelmän laitteineen Avaimet käteen -toimituksena Fiscalilta. Järjestelmä toimitetaan paikoilleen asennettuna asiakkaan kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana. 

Lue lisää ohjelmaversioiden välisistä eroista.

 

Player -ohjelmat

Esitettävän aineiston näyttämiseen Info -näytöillä

Manager -ohjelmat

Esitettävän aineiston kokoamiseen ja ajastamiseen

Server -ohjelmat

Player ja Manager -ohjelmien välillä toimiva palvelu

Asennus, käyttöönotto ja koulutus

Esitettävän aineiston näyttämiseen Info -näytöillä

Windows -käyttöjärjestelmällä varustettu Esitys PC -tietokone konfiguroituna ja käyttövalmiiksi asennettuna. Liitä kone olemassa olevaan näyttöön (HDMI) ja pistä tiedotus rokkaamaan! Aloita järjestelmän rakentaminen tämän laitteen avulla ja kasvata sitä pikkuhiljaa laite kerrallaan, tai lisää näyttöjä olemassa olevaan Fiscal -järjestelmäänne, tai päivitä olemassa olevat Player-koneesi näihin laitteisiin ja nosta tiedotuksen helppous uuteen kukoistukseen.
Tarvittavat laitteet omasta takaa? Hienoa, ihan perustietokoneet käy! Riittää, että niissä on Windows-käyttöjärjestelmä! Nyt voit keskittyä ainoastaan ohjelmiston hankintaan, me autetaan sinut alkuun ja olemme apuna asennuksessa ja käyttöönotossa etäasennustyökalujemme avulla. Riittää kun kytket haluamasi tietokoneen verkkoon ja me hoidamme loput! Server -ohjelma voidaan asentaa omalle palvelimellenne tai ihan omalle tietokoneelleen. Peruskone käy tähänkin, riittää että virta on kytkettynä päälle.