Yritys

Ohjelmatuotanto Fiscal Oy

Fiscal on suomalainen, vankkaan kokemukseen ja ammattitaitoon pohjautuva yritys, joka valmistaa ja markkinoi Info TV –ratkaisuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, helppokäyttöisiä ratkaisuja sekä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Fiscalin tuoteperheen ydin on Digital Signage System, eli Info TV –järjestelmä.

 

Suomalaisen työn puolesta vuodesta 1998!

Keitä olemme?

Fiscal yrityksenä

Fiscal on tietotekniikan ammattilainen, joka tarjoaa verkkoratkaisut, monipuoliset ohjelmointipalvelut, raportoinnin, budjetoinnin ja suunnittelun
– luotettavasti ja monen vuosikymmenen kokemuksella.
Ohjelmoinnin lisäksi yrityksellämme on pitkä historia tietokoneiden ja elektroniikkalaitteiden huollosta, valmistuksesta ja myynnistä

Mitä Fiscal tekee?

Fiscalin tuoteperheen ydin on Digital Signage System, eli Info TV –järjestelmä.
Järjestelmän tarkoitus on välittää digitaalisesti informaatiota ja mainoksia siten, että hallinta tapahtuu yhdestä paikasta ja esityspaikat voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Riittää, että laitteet on liitetty Internetiin (yrityksen sisäisessä käytössä riittää usein pelkkä intranet-liityntä).

Järjestelmän historiaa

Fiscal Info TV -kokonaisuuden kehittäminen alkoi vuonna 2007. Ensimmäinen kaupallinen versio julkaistiin loppuvuodesta 2008 ja markkinointi aloitettiin tammikuussa 2009.
Ohjelmiston kehitystyö on jatkuvaa. Haluamme pysyä alamme kehityksen kärjessä ja julkaisemme vuosittain uusia ominaisuuksia sekä kehitämme ohjelmistoa entistä käyttäjäystävällisemmäksi.
Asiakkaat hyötyvät myös erikoisosaamisestamme, tästä esimerkkinä tuotteet: Fiscal-raportointi ja tietovarastointipalvelut.
Yhdistämällä nämä palvelut Info TV –järjestelmään voidaan epämääräiset numerosarjat muuttaa hetkessä graafisiksi, helposti ymmärrettäviksi esityksiksi Info TV –näytöllä.

Miksi valita Fiscal?

Arvot

Fiscal -ohjelmat on suunniteltu ja tehty Suomessa ja tästä vakuutena meillä on Avainlippu. Ostaessaan Avainlippu-tuotteen voi asiakas olla varma siitä, että tukee suomalaista työtä. Olemme paitsi suomalainen yritys, myös yritys jonka tuotteet valmistetaan Suomessa. Fiscalilla avainlippu viestii korkeasta moraalista. Hankimme Avainlippu -tunnuksen kertomaan, että me noudatamme Suomen lakeja ja työehtoja.

Ei määrä, vaan laatu

Fiscalilla laatu korvaa määrän. Henkilökuntamme on asiansa osaavaa ja vastuullista. Lämminhenkinen ja palvelualtis tiimimme on aina valmiina kuuntelemaan. Asiakkaanamme on helppo olla, koska kysymyksiisi vastaa aina ihminen. Henkilö, joka on mahdollisesti sinulle jo ennestään tuttu, tuntee yrityksesi ja tietää tarpeesi. Fiscalin tekninen tuki palvelee sinua henkilökohtaisesti 24/7. Saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kellonajasta riippumatta.

Itse kehitetty tuote

Taivumme ketterästi asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Palvelu

Meillä puhelimeen vastaa aina ihminen ja asiakkaasta aina aidosti kiinnostunut henkilö. Tarjoamme asiakkaillemme myös 24/7 -teknisen tuen.

Päijät-Hämeen poliisilaitoksen Lahden pääpoliisiasema käyttää Fiscal Info TV -järjestelmää henkilökunnan, sekä asiakkaidensa tiedottamisessa. Asiakastiloissa olevilla näytöillä voidaan esittää usein esitettyihin kysymyksiin vastauksia ja näin säästää työntekijöiden aikaa asiakkaiden palvelemiseen.

Päijät-Hämeen poliisilaitos

Siilinjärven kunta toteutti taannoin hankkeen, jossa hankittiin kunnan alueella toimiviin liikkeisiin Info -näyttöjä. Kunnan yritykset voivat nyt mainostaa näytöillä tuotteitaan tai tiedottaa muita tärkeitä asioita asiakkailleen. Digitaalinen mainoskanava on saanut Siilinjärvellä suuren suosion, ja uusia halukkaita yrityksiä ilmoittautuu mukaan tasaisin väliajoin.

Siilinjärven kunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ensimmäisenä tiedon uusista blogiteksteistä, ajankohtaisia uutisia ohjelmistomme kehitystyöstä sekä vinkkejä Info TV -järjestelmällä tiedottamiseen.

Fiscalin tiimi

Mika

Toimitusjohtaja, ohjelmistokehitys

Marika

Johtaja,
myynti ja myynnin kehitys

Maiju

Järjestelmäkehittäjä, tekninen tuki

Mikko

Tekninen tuki

Minna

Assari